2010/01/21

Textil gör sådan skillnad


Jag gillar verkligen textillier (hrmm med ett eller två l) och skulle gärna köpa på mig hur mycket som helst men där samtycker inte jag och min make alls. Det kan vara så att jag inte riktigt har levt upp till förväntningarna som han har haft när jag köpt ett nytt tyg som jag sagt ska bli gardiner eller nåt liknande.

Nu har jag då länge letat efter något tyg som jag vill använda som en väggbonad och ha i trappan. Väggen från nedan våningen upp är så lång och så har vi en sådan fruktansvärd tapet vitt ja man ser kanske inte mönsterna så , men jag gör!!
På ovanvåningen har jag det ganska vitt med lite grönt inslag i tavlor och klädda stolar och har fått för mig att jag vill ha något med grönt . Tycker att grönt är en härlig färg den ska inte ta över helt men det blir snyggt till allt det vita.
Givetvis är min dröm att vi ska tapetsera om i trappan och även måla trappan vit eller grå inte den hemska furu den är i nu , men man kan inte göra allt på en gång, så en väggbonad hade funkat fantastiskt just nu.

Den översta bilden är min favorit , tror nästan de flesta av mina vänner tycker att det var lite otippat men jag tycker den är så häftig finns så mycket att titta på den är så detaljerad, I LOVE.

Övriga som kommer nedan är också intressanta , men just nu skulle jag vilja ha lite åsikter så kom med dem , vad tycker ni???












Kram kram *





3 kommentarer:

Jennie sa...

Well you know I love fabric =D

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Hej!

Vilka härliga tyger du visar! :)
Jag gillar det översta mest!!

Kram Jeanette

sara sa...

Den översta, helt klart!