2010/01/19

Funderar


Funderar och fundera det är något som jag är specialist på , nu har jag fått nåt tyngre på skaft.
Jag har innan gått till en psykolog inget jag skäms för att säga det är bra att gå till en psykolog helst när man är som jag , funderar och tvivlar. Nu har denna kvinna slutat där jag gick för hon fick ej vara kvar. Då står jag utan psykolog vilket inte är så bra , börjar jag känna. Vet att hon fortfarande är aktiv fast på ett annat ställe i den privata sektorn inte kommunal som jag gick till innan.
Så nu helt plötsligt kostar det mig pengar ganska mkt också men jag tänker så att vi hade en sådan bra kontakt och att börja om från början igen hos någon annan det är ju så upprivande.
Jag får ta mig en funderare och prata ut det med mannen min så får vi se var vi hamnar.

Från det till nåt annat så längtar jag efter våren och jag tror inte att jag är ensam om det ????
Hittade en bild från förra året på en påsklilja så fin , jag är ingen jätte fan av gula blommor men de bara älskar jag kommer med sitt underbar ljus sken när man behöver det som bäst.

Nu väntar vi på att S ska komma hit på fika med töserna dvs, Lykke, Nemi & Matilda , Uffes cavallier kompisar som vi oxå ska passa till helgen . De ska sova under natten vi får väl se hur det går med att ha 4 hundar i sängen , undra om jag & mannen kommer få plats.


Kram kram *

1 kommentar:

Jennie sa...

Hope you managed to sleep with lots of doggies in the bed =)
I've told you before that you are Uber at baking, I still think you could do something with that =D