2008/12/08

Nisse & Nils

Hej hej på er alla det var ett tag sen , men så blir det ibland har man ingen blogglust så har man inte. Vad tycker ni om våra nya familjemedlemmar Nisse & Nils är de inte helt underbara??!!
I fredags hade mannen min tagit ledigt så vi skulle försöka hitta lite julkänsla så vi begav oss till Vellingeblomman och där hittade vi lite i allafall. Vi har inte så mycket julsaker eller jo visst har vi men allt är så gammalt och ibland vill man variera sig lite få in lite nytt oxå. Då vi inte ska fira julen hemma i år så tar vi det lite lugnt med julpyntandet men lite måste man ju ha.

Så vi irrade omkring på Vellingeblomman med alla andra mest barnfamiljer som skulle titta på tomtebyn och letade efter nån ny tomte som skulle få följa med oss hem. Nu visar det sig att vi har olika syn på hur tomtar ska vara. Jag gillar lite nyare tomtar , vättar osv men mannen han vill ha den traditonella så det belv många diskutioner.
Men så såg vi dessa i en monter i slutet på tomtebyn men vi kunde inte hitta dem på någon hylla och det stod tydligt att man inte fick förstöra skyltningen. Så vi bestämde oss för att gå en runda till runt hela butiken igen för att se om vi kunde hitta dessa sötnosar. Vi kommer fram till skyltningen igen och har inte hittat dem nånstans. Jag tänker det är en butik självklart vill de sälja nissarna till oss men man vill ju veta ett pris också. Jag tog nissarna under armen och hittade någon att fråga om priset. Som ni förstår var det överkomligt pris för oss och vi är så nöjda med våra nissar.


Kram kram Malin*



1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är de helt underbara tomtenissarna. . . jag förstår att ni älskar dom så flitigt som dom har fått posera framför din kamera...och dom och du har verkligen talangen ;-)
Tomtekram från Mannens moster