2010/02/02

tacka vet jag en god bok


Ute är det vitt och kallt och de säger på nyheterna att det ska bara komma ännu mera snö och blåst örk, blääääh säger jag åt det.
Visst det går väl ingen nöd på mig jag behöver ju inte ut och fara i vädret mer än hundpromenaderna egentligen men jag tycker den här snön börjar bli lite dryg nu.

Tacka vet jag böcker , jag har kommit på mig själv att läsa väldigt mycket och tycker det är så skönt och underhållande. Idag blev det en beställning på Adlibris där jag nästan alltid beställer våra böcker ifrån. Jag är väl lite av en allätare när det kommer till böcker men är väldigt svag för kriminalare och psykologiska thrillers.

Boken jag läser nu "Släktet" är mannens bok som han fick i julklapp men jag hade inget att läsa så jag tänkte ahh va fan gillade han den gillar jag den nog. Sen älskar jag ju filmen "Pans labyrint" och har Del Toro varit med och skrivit boken kan den ju inte vara helt dålig, vilket den ej är än i alla fall är den jätte spännande.....

Nej , nu ska jag försöka sova lite annars så blir det att ta fram boken en stund.

Må gott alla.....

Någon som har tips på några bra böcker så kom gärna med tips I like!!!!

Kram kram Malin*

1 kommentar:

Anonym sa...

hej min lilla skånetös! kan bara hålla med dig om snön, den suger!!! vi har så mycket snö här utanför växjö att jag blir galen. längtar en aningens efter våren!
boken du hade på bild har jag sneglat på, ska bli kul att höra vad du tycker om den när du är klar. pans labyrint stod jag och höll i för ett tags sen, men la tillbaka den. kanske ska se den ändå, killen i filmaffären sa oxå att den va riktigt bra.
nu ska jag vila en stund innan jag hämtar min kärlek på dagis, om jag kommer fram...

kram på dig