2009/12/18

Kommer han ringa???

Det har snöat hela natten , det är inte så kallt -3,5 men det blåser en hel del så snön den yr omkring. Det är jätte vackert att titta på och ganska skönt om man är välklädd att gå ut i, men jag tycker inte om när nu kärleken min är på väg till jobb.

Han är duktig på att köra och jag vet att han kör bra men det hjälper ju inte alltid i sådana här tider med oväder som vi har nu. Igår så bad jag honom att ringa mig hem när han kommit fram till jobbet, så jag visste att han kommit fram väl, tror ni han gjorde det....Nej , givetvis inte.
Jag ringde och var hur nervös som helst, sen vill man ju inte ringa för tidigt ifall han skulle sitta fast på vägen i en kö, så att han tappar koncentrationen på att svara i telefon, förbaskade karl!!

Nu när han körde så repeterade jag för honom -"Ring, hem när du kommit fram till jobb", många gånger så jag tror det sitter nu, he , he.

Vi får väl se om han ringer eller inte???

Nej , jag har sovit så dåligt inatt och mår lite illa , så Uffe och jag kryper ner i sängen en liten stund till.

Ha en bra dag mina vänner. Ska försöka ta lite bilder på det vackra vädret idag så jag kan ladda upp lite bilder.Gjort en ny framsida som ni märker inte riktigt nöjd håller på att prova mig fram.

Kramar Malin*

1 kommentar:

Mannen sa...

Det var inga större problem att köra idag. Mycket snö, men vägarna var plogade. Jag ringde.