2009/11/20

Solen skiner....


Idag skiner solen så härligt på oss och temperaturen visar 12,5 grader varmt härligt!
Uffe och jag ska snart ta vår promenad egentligen borde den bli lite längre imed det vackra vädret men vi får ta den kortare varianten ändå.
Uffe får nämlingen kompis besök i eftermiddag av Matilda , Nemi och Lykke, jag kommer fika med deras matte Sara.

Sara är en fd arbetskollega och fd vän egentligen men vi har tagit upp kontakten igen , väldigt trevligt. Hon jobbar som sjuksköterska men driver även en kennel uppfödning av Uffe vovvar!
På bilden ser ni från vänster Uffe, Hedda & Matilda , det var en dag som jag och mannen min passade hennes hundar och var ute på en härlig promenad.
Tyvärr så finns inte Hedda mer , jätte sorgligt och vi minns henne som den helt underbara tös hon var. Nya i flocken är då Matildas dotter Nemi 1 ½ år samt Heddas kusin Lykke 5 månader.
De var här och hälsade på i veckan och Uffe blev så glad oj oj , helt underbart att se alla dessa fyrbenta varelser trappa omkring här hemma , jag skulle lätt kunna ha fler cavallier!!!!

Men jag märkte också efter deras besök att Uffe var helt slut i sitt ben , närav att vi tar en kort runda så han inte blir helt utsliten för leka måste man ju få göra.

Jag har hämtat mig från min förkylning nu bara lite pip i luftrören och hosta kvar skönt , nu känner man sig som en människa igen.
Nej , nu ska vi ut sen ska vi baka en kaka till Sara kommer med sina små vidunder ;O) he, he!


Kolla in Saras hemsida här Flutterby.


Ha nu en trevlig fredag det är ju fredags myyyyyyyyyyyyyyysssssssssss!

Kram kram Malin*

1 kommentar:

Mannen som jobbar sa...

Det verkar som om Cavalierbesök alltid kommer när jag inte är hemma. Jag har inte fått träffa dem ännu. men hon lovade att filma lite med filmkameran idag, så jag får se när jag kommer hem.